Lady Gaga şi Jennifer Lopez vor cânta la ceremonia învestirii lui Joe Biden

Spread the love

O susţinătoare aprigă a lui Joe Biden în timpul campaniei, cântăreaţa Lady Gaga urmează să interpreteze imnul naţional, iar spectacolul muzical de la ceremonia de învestire va fi susținut de Jennifer Lopez, potrivit BBC.

Actorul Tom Hanks va fi gazda unei emisiuni TV speciale, difuzate pe 20 ianuarie cu ocazia învestirii lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Timp de 90 de minute, în cadrul programului „Celebrating America” vor urca pe scenă vedete precum Jon Bon Jovi, Demi Lovato Justin Timberlake şi Ant Clemons.

Lady Gaga va intona imnul național, iar spectacolul muzical de la ceremonia de învestire a președintelui ales al SUA, Joe Biden, va fi susținut de Jennifer Lopez, scrie BBC.

Comitetul lui Biden a redus evenimentele inaugurale obişnuite din cauza pandemiei de COVID-19, anulând parada tradiţională şi balurile desfăşurate în mod normal la Washington. Spectacolul va fi difuzat pe 20 ianuarie.

În 2009, Aretha Franklin a cântat la prima ceremonie de învestire a lui Barack Obama. Au cântat atunci şi Bruce Springsteen, U2, Shakira şi Stevie Wonder.

Patru ani mai târziu, preşedintele reales a ascultat-o pe Beyonce interpretând imnul naţional.

În 2017, Donald Trump a fost nevoit să se mulţumească cu artişti mai puţini celebri, din cauza faptului că avea prea puţină priză în lumea spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Stirinoi.Net © 2020 All rights reserved