Două adolescente din Ilfov, date dispărute de familie, după ce nu s-au mai întors acasă

Spread the love

Polițiștii din Ilfov sunt în alertă după ce două minore în vârstă de 15, respectiv 16 ani au plecat, miercuri dimineața, de acasă, iar de atunci nu au mai dat niciun semn familiei, se arată în comunicatul transmis de Poliția Ilfov.

Cele două adolescente au plecat de la domiciliile lor din Chiajna „miercuri dimineața, însă ele nu s-au mai întors acasă și nici nu au mai putut fi contactate.

„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 14:30, mamele celor 2 minore, au sesizat în mod direct polițiștii din Chiajna cu privire la faptul că, la data de 13 ianuarie a.c., în intervalul 07-11:30, cele două fete, în vârstă de 15 și 16 ani, au plecat de acasă și nu s-au mai întors la adresa de domiciliu”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Ilfov.

sursa foto: Poliția Ilfov

Fata de 16 ani are următoarele semnalmente: înălțime 1,63 m, aproximativ 85 kg, constituție atletica, față ovală, păr șaten, ochii căprui.

Fata de 15 ani are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, aproximativ 49 de kg, constituție slabă, păr blond, față ovală, ochii căprui.

În prezent, nu se cunosc articolele vestimentare, pe care acestea le purtau la momentul plecării. Persoanele care au informații despre cele două adolescente sunt rugate să sune la poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Stirinoi.Net © 2020 All rights reserved